Lokaler

 

Vinprovning i Malmö samt dryckesprovningar

För alla former av sällskap har jag tillgång till lokaler i centrala Malmö. Önskar Ni inleda Er middag med en härlig provning? I Malmö samarbetar jag med underbara "White guide" krogen restaurang Occo på Kalendegatan 12 ( HIPP, Stadsteatern ). Här har vi skräddarsydda "meze" menyer för provningar. Jag samarbetar även med andra krogar centralt. Märk att lokal samt mat bokas genom mig.

 

Vinprovning Göteborg samt dryckesprovningar samarbetar med restaurang Puta Madre  centralt på magasingatan. Här har vi skräddarsydda menyer för provningar. Lokal samt mat bokas genom mig.

 

Vinprovning Stockholm samt dryckesprovningar samarbetar främst med första klass restaurangen Mårten Trotzig på Västerlånggatan i gamla stan i Stockholm. Jag har även kontakt med härliga medeltida valv i gamla stan.

Vinprovning Österlen samt dryckesprovningar samarbetar främst med Kronovalls vinslott mitt på Österlen. Vi inleder med en guidad slottsvandring varefter vi njuter ett glas mousserande följt av en provning samt middag. Det går såklart även att bo över på slottet. Bokningar samt förfrågningar går igenom mig. Transport går att anordna kostnadsfritt till närmsta tågstation eller busshållplats. Det är goda förbindelser. Väl mött i Sveriges Provence, Österlen.

   


Märk att jag reser över HELA Sverige.

Möjligheterna är alltså många.

Många gånger vill man även ha provningen i hemmiljö eller på företaget. Det händer till och med att man vill ha provningen på gården eller nere på stranden.

Som skrivet, möjligheterna är många.

Observera att vid alla tillfällen tillhandahåller jag allt material samt glas och såklart vår begivenhet, det vi skall prova samt avnjuta.